Verkoop Klokken

Wij verkopen een aantal originele en authentieke klokken met lange levenservaring.
Deze zijn geheel nagezien en wij kunnen deze voor scherpe prijzen met garantie aanbieden.
Heeft u interesse in één van deze klokken neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
(klik op de foto om deze te vergroten)Verkoop Pendules:
Een slingeruurwek of pendule is een uurwerk waarvan de regelmatige loop door een heen en weer bewegende slinger wordt gereguleerd. Zolang de uitwendige krachten die op de slinger werken klein zijn, ten opzichte van de zwaartekracht, zal de tijd waarin de slinger eenmaal heen en weer beweegt praktisch constant blijven. Op die manier zorgt de slinger ervoor dat de klok gelijkmatig blijft lopen. Deze techniek was een zeer belangrijke ontwikkeling in de tijdmeting. Al deze pendules zijn geheel nagezien en kunnen wij met garantie aanbieden.
(klik op de foto om deze te vergroten)


Verkoop sieraden:
Zogezegd wij zijn geen juwelier, wij hebben geen voorraden sieraden waaruit u een keuze zou kunnen maken, maar als u een idee of wens heeft om een iets unieks te laten maken dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen met een ontwerp en de uitvoering daarvan. De kosten zullen niet tegenvallen, omdat wij een paar stappen overslaan, u spreekt rechtstreeks met de uitvoerende mensen. Ook het gebruik van uw eigen materiaal in de vorm van oude sieraden die al lange tijd ongebruikt in een laatje liggen is een mogelijkheid.

Verkoop klokken:
Zoekt u een klassieke of antieke klok? Wij hebben een leuke collectie gebruikte klokken uiteraard in goede staat en met garantie. Wij geven onze klokken altijd eerst het nodige onderhoud en zou er toch wat mee zijn dan helpen we u natuurlijk.

Tijdwijzers.nl | Jan Stuijtstraat 36 | 2662 JB | Bergschenhoek | info.tijdwijzers@gmail.com | Tel.: 010 521 5984 | Mob.: 06 2187 7080 | KVK-nr. 27143056